Novosti

Change Code izazvao veliki interes


Ako je suditi prema dosad zaprimljenim rezultatima pristupnih zadataka, Change Code Hackathon bit će prava hackathon poslastica.

Preko 35 timova bori se za ulazak u krug od deset timova koji će na Change Codeu sudjelovati 22 i 23. travnja. O čemu je točno riječ? Kao što znate, Change Code je KING-ov prvi veliki hackathon namijenjen studentima hrvatskih veleučilišta i sveučilišta.

Pred prijavljene kandidate smo stavili pristupni zadatak koji se sastoji od četiri manja zadatka, a svaki vodi prema sljedećem pod-zadatku. Od začetka ideje do realizacije prve faze hackathona, Change Code se pokazao punim pogotkom. Veliki interes, iznenađujuće velik broj prijava i kompetitivni timovi pravi su pokazatelji kako će 24-satni hackathon izgledati.

Kao što smo već naveli, cilj Change Codea je pridonijeti jačanju suradnje KING ICT-a s obrazovnim institucijama, u prvom redu sveučilištima i veleučilištima. Jedan od osnovnih ciljeva natjecanja je približiti studentima rad na kompleksnim softverskim projektima u agilnim timovima. Svi kandidati svoje pristupne zadatke mogu riješiti do 20. veljače u 12 sati. Potom slijedi pregled riješenih zadatak od strane četveročlanog žirija KING ICT-a. Konačne rezultate objavljujemo 1. ožujka 2018.

Sretno kandidatima!

Prati na: Facebook, Twitter, Linkedin