Novosti

U četvrtak 14. rujna naša ekipa branila je boje KING ICT-a na B2B utrci u Zagrebu

Ekipa KING ICT-a sudjelovala na B2B Run


Bravo Kingovci! Bio bi to prigodan početak ovog teksta povodom jučerašnje B2B utrke u Zagrebu. U utrci od pet kilometara koja se održala na Zagrebačkom velesajmu sudjelovalo je 4500 zaposlenika i više od 240 hrvatskih kompanija čime je B2B potvrdio status najveće poslovne utrke u Hrvatskoj.

No važnije od svega, kako se plasirao KING ICT? Nakon okupljanja, zagrijavanja i zajedničkih priprema, u konkurenciji od 246 kompanija, zauzeli smo 61. mjesto s timom od 33 natjecatelja. U kategoriji 'velike kompanije' osvojili smo 32. mjesto od ukupno njih 55. Međutim, posebno bismo pohvalili KING-ove trkačice koje su ostvarile izvrstan rezultat i među ženskim natjecateljicama završile na 11. mjestu. 

Posebno bismo htjeli istaknuti najbrže Kingovce i čestitati im na izvrsnom uspjehu. Riječ je o Ivanu Cvitašu s vremenom od 00:20:32, Mateji Blažević koja je pet kilometara pretrčala za 00:22:29 i Kristijanu Trbojeviću s rezultatom 00:23:29. Bravo! 

Uz KING ICT, u utrci su sudjelovali M SAN i ekupi kojima također čestitamo na ostvarenim rezultatima! Za kraj možemo zaključiti kako su u ovoj utrci Kingovci brojne ostavili iza sebe koji su im uistinu na kraju gledali u leđa – točno kao što im je pisalo na majicama.