Novosti

Imali smo prvi softverski 'show off'


U KING-u se po prvi put održao softverski show off, događaj u kojem su Kingovci pokazali na čemu su dosad radili, na čemu rade i koji su im budući planovi. 

Za razliku od uobičajenih sastanaka, show off je karakterističan po svojoj opuštenoj atmosferi. Uz pizzu i piće Kingovci su razgovarali o inicijativama Guilda te su predstavili rezultate svojih aktivnosti, kao što su pilotiranje novih tehnologija i alata, te programi suradnje s vodećim hrvatskim tehničkim fakultetima s ciljem privlačenja novih talenata.

Što je to Guild? Riječ je o poluformalnoj organizaciji nastaloj s ciljem stvaranja i promoviranja jedinstvenih praksi kroz razmjenu mišljenja i znanja proizašlih iz stečenog iskustva. Sudjelovanje u Guildu je dobrovoljno i otvoreno za sve koji žele podijeliti svoje znanje i steći novo, neovisno o znanju, položaju, odjelu i slično.

Kingovci kroz Guild pilotiraju nove tehnologije, rade na poboljšanju postojećih procesa i praksi te dogovaraju i koordiniraju društveno odgovorne akcije poput suradnje s fakultetima.

Kako je show off protekao, pogledajte u našoj fotogaleriji.