Novosti

KING ICT bogatiji za još jedan SAP certifikat


KING ICT vodeći distributer IT proizvoda i usluga, bogatiji je za još jedan SAP certifikat čime pokazuje da je usluga pružanja podrške krajnjim korisnicima u skladu s trenutnim SAP-ovim tehničkim i organizacijskim standardima. Certifikat „Partner center of Expertise“ potvrda je da su procedure, smjernice i predlošci za podršku kod partnera na visokom nivou pružanja usluge podrške klijentima.

SAP certifikat pripada skupini iznimno cijenjenih i traženih certifikata. Proces certifikacije KING ICT-a trajao je šest mjeseci, a uključivao je implementaciju i prilagodbu SAP Solution Manager sustava, polaganje niza SAP-ovih certifikata te prezentacije procesa, procedura i alata podrške SAP-ovim auditorima.

SAP-ova povijest počinje davne 1972. godine kada su pet IBM-ovca odlučila pokrenuti poduzeće pod imenom SAP (sistem analiza i programski razvoj) s vizijom razvijanja standardnog aplikativnog softvera za poslovne obrade u realnome vremenu. Danas je SAP vodeći svjetski proizvođač programskog softvera, a certifikacija je napravljena od strane SAP stručnog tima za certifikaciju, sukladno SAP-ovim procedurama i uvjetima.
Ovim certifikatom KING ICT izgrađuje konkurentsku prednost i omogućuje učinkovitiji rad te spremnost odgovaranja na sve složenije zahtjeve tržišta.