Novosti

Voditelj Odjela za mrežu i mrežnu sigurnost održao je predavanje na temu 'Koncepti mrežne sigurnosti u softverski definiranim podatkovnim centrima'

Održano predavanje o kibernetičkoj sigurnosti


Zavod za sigurnost informacijskih sustava organizirao je 2. godinu za redom Konferenciju o sigurnosti informacijskih sustava. Na konferenciji održanoj 28. studenog okupio se velik broj sudionika iz javnog, akademskog i gospodarskog sektora.

Glavna tema ovogodišnje konferencije bila je „Digitalna transformacija – kibernetička i domovinska sigurnost“. Kroz predavanja, prezentacije i okrugli stol predstavljena su rješenja iz područja kibernetičke i informacijske sigurnosti koja su predstavili brojni govornici iz perspektive vlastitih resora.

KING ICT bio je jedan od sponzora konferencije, a voditelj Odjela za mrežu i mrežnu sigurnost Franjo Rebac, održao je predavanje na temu "Koncepti mrežne sigurnosti u softverski definiranim podatkovnim centrima", u kojem je govorio o softverski definiranom podatkovnom centru i s kakvim se sigurnosnim izazovima SDDC može susresti. S obzirom na važnost sigurnosti u poslovanju, sudionici predavanja imali su prilike saznati i koji su koncepti mrežne sigurnosti u SDD-u te kako se provodi automatizacija mrežne sigurnosti.