Novosti

Na konferenciji je sudjelovao KING-ov voditelj odjela za informacijsku sigurnost Nino Talian

Sudjelovali smo na konferenciji o zaštiti infrastrukture


U sklopu međunarodne konferencije „Public and Private Security Companies in Critical Infrastructure Protection“ održana su dvodnevna predavanja u zagrebačkom hotelu Westin gdje je sudjelovalo više od 100 sudionika iz Hrvatske i inozemstva. Glavna tema konferencije su novosti s područja zaštite kritične infrastrukture, u cyber domeni i domeni sustava tehničke zaštite, u kontekstu međunarodne suradnje.

Na konferenciji je sudjelovao i KING-ov voditelj odjela za informacijsku sigurnost, Nino Talian koji je održao predavanje na temu 'Cyber security challenges and solutions' govoreći o izazovima s kojima se susrećemo u digitalnom poslovanju i rješenjima koje navedene izazove efektno rješavaju. 

Važnost kritične infrastrukture (KI) sve je bitnija što je zemlja industrijski razvijenija i što je ovisnija o neometanom funkcioniranju KI na vlastitom teritoriju, ali i na teritoriju drugih država. Suvremeni svijet postao je veoma ovisan o određenim sektorima, a više o tome i samoj konferenciji pročitajte OVDJE.