Novosti

KING ICT održao dvije prezentacije na SAP Forumu


Na SAP forumu, koji se održao 5. lipnja u Zagrebu, KING ICT GOLD partner konferencije održao je dvije prezentacije. U prvoj prezentaciji „Winshuttle kao pametno korisničko sučelje za SAP“ pod vodstvom Renata Koceta, starijeg tehničkog savjetnika za SAP KING ICT-a, prezentirano je partnersko rješenje za povećanje produktivnosti i olakšavanje rada u SAP sustavu. 

Nakon toga prezentirano je iskustvo korisnika Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) pod nazivom „Kako uz pomoć SAP-a upravljati s 3,5 mlrd. kn državnih i EU sredstava za poticanje poljoprivrede“ u kojoj su opisani procesi i regulative kojih se APPRRR mora pridržavati te način na koji SAP-ov produkt implementiran od strane KING ICT-a podržava i olakšava rad u Agenciji. Drugu prezentaciju održali su Jelena Medved, savjetnik u SAP Odjelu KING ICT-a i Mislav Šatović (APPRRR).

Suradnja KING ICT-a i SAP-a počela je 2006. godine potpisivanjem ugovora, a kao potvrdu kvalitete SAP implementatora KING ICT je za 2008. godinu bio proglašen najbolji SAP-ov partner.