Novosti

KING ICT postao CISCO Gold partner


KING ICT postigao je status Gold Certified partnera tvrtke CISCO Systems u području mrežnih tehnologija. Stjecanjem Zlatnog partnerskog statusa, KING ICT je ušao u elitni krug CISCO partnera s ovom razinom kompetencija u Hrvatskoj, a partnerski status se primjenjuje i na naše KING ICT urede u BiH, Srbiji i Makedoniji.

Status Zlatnog partnera mogu ostvariti samo tvrtke koje su postigle najvišu razinu partnerskih kriterija. Najbolje obučeni mrežni stručnjaci, koji su dokazali potrebnu razinu znanja u planiranju, osmišljavanju, provedbi i podršci CISCO mrežnih rješenja jedan su od preduvjeta za dobivanje Zlatnog partnerskog statusa. Tvrtka CISCO Systems na godišnjoj razini provjerava je li podrška certificiranih partnera na traženom, najvišem nivou u industriji i da li se implementira u skladu s CISCO mjerilima za mrežnu ekspertizu i sposobnost podrške korisnicima.

Kao Zlatni partner, tvrtka KING ICT dokazuje kako nudi najširi spektar znanja na tržištu Enterprise Networkinga, sigurnosti, suradnje, virtualizacije podatkovnih centara i SP tehnologije. Također, partnerski status dokazuje kako smo integrirali najviši nivo stručnosti CISCO Lifecycle Services u svoju ponudu i pokazuje visoku razinu zadovoljstva kupaca.

Partnerske prednosti

KING ICT kao nositelj Zlatnog partnerskog statusa ostvaruje brojne pogodnosti, i to u vidu tehničke podrške, alata za produktivnost, online treninga, marketinških resursa te prodajnih promocija. Uz to, tvrtka ostvaruje mogućnost brandiranja kao CISCO Zlatni partner, te je kao takva zabilježena u CISCO Partner Locatoru, što joj omogućava povećanu partnersku profitabilnost, pozive na CISCO partnerska događanja, te korištenje CISCO partnerskog kompleta s prodajnim alatima, logotipima, smjernicama i ostalim informacijama.