Novosti

KING ICT Sarajevo postao ovlašteni servisni centar za HPE


Temeljem kontinuiranog razvoja poslovanja i uspješnih rezultata KING ICT Sarajevo je uz status Hewlett Packard Enterprise GOLD Hybrid IT Specialist stekao i Partner Ready Services Delivery certifikat – HPE Pointnext Services.

Services Delivery certifikat omogućuje pružanje usluga servisiranja opreme u garantnom periodu u skladu s uslugom koju je korisnik kupio. Najveći nivo podrške (24x7) namijenjen je korisnicima koji žele osigurati kontinuirano poslovanje kroz nesmetani rad na svojim kritičnim sustavima. Također, usluga servisiranja moguća je i u van garantnom periodu.

Zahvaljujući novom statusu, certificirani KING ICT stručnjaci moći će isporučivati i instalacijske servise. Novi status bio je logičan korak nadogradnje suradnje s Hewlett Packard Enterprise. Stečenim certifikatima KING ICT pruža kompletnu uslugu, od implementacije rješenja iz portfolija Hewlett Packard Enterprisea do održavanja i servisiranja njihove opreme.

„KING ICT je prije dvije godine stekao status Hewlett Packard Enterprise GOLD Server Specialist što za naše korisnike znači da za njih možemo realizirati i najsloženije projekte vezane uz implementaciju HPE serverske i storage infrastrukture, te da na projektu rade vrhunski certificirani stručnjaci. Novi certifikat Partner Ready Services Delivery sada nam omogućuje da našim korisnicima pružimo i stručnu servisnu podršku”, izjavio je direktor KING ICT Sarajevo Adis Pobrić.

“Ovaj korak predstavlja unaprjeđenje dugogodišnje suradnje između Hewlett Packard Enterprise i KING ICT-a u Bosni i Hercegovini. Na ovaj način KING ICT je ušao u elitni krug partnera koji pored visokog stupnja znanja u vezi implementacije HPE tehnoloških rješenja, ima mogućnost korisnicima pružiti i tehničku podršku za implementiranu opremu. Status servisnog partnera je logičan korak vrlo prosperitetne i zdrave suradnje svih prethodnih godina, te zajedničkih ulaganja u usvajanje novih tehnologija, u čemu je KING ICT vizionar na tržištu”, izjavio je Adnan Bratanović, predstavnik HPE ureda za BiH.