Novosti

Kingovi stručnjaci sudjelovat će na šestom izdanju Javanture

Kingovi stručnjaci na 6. Javanturi


U subotu, 23. veljače 2019. godine u hotelu Panorama u Zagrebu, održat će se još jedno izdanje Javanture – Konferencija Java zajednice u Hrvatskoj u organizaciji Hrvatske Udruge Java Korisnika (HUJAK). Ove godine na konferenciji će se održati 28 predavanja u tri tracka, a očekuje se više od 300 sudionika. Među brojnim sudionicima priliku za predstavljanje dobio je i KING ICT.

Voditelj JAVA tima Aleksander Radovan sudjelovat će u otvaranju konferencije uvodnim predavanjem o novostima iz Java zajednice, a na drugom predavanju osvrnut će se na korištenje umjetnih neuronskih mreža i programskog jezika. Na konferenciji će također sudjelovati i naš voditelj razvoja softvera Krešimir Kondža te Java developer Matija Dujmović.

Javantura već šesti put zaredom na jednom mjestu okuplja developersku zajednicu, a većinu čine razvojni inženjeri, developeri, programeri, softverski arhitekti i projektni manageri. Cilj konferencije je predstavljanje raznolikih tema kao i poticanje razmjene iskustava te povezivanje hrvatske IT zajednice.

Raspored svih predavanja možete pronaći OVDJE.