Novosti

Pridružite nam se na Job Fairu i saznajte više o King Akademiji - ljetnoj praksi za 2018.

Sve o ljetnoj praksi na Job Fairu


Vrijeme je za Job Fair! 23. i 24. svibnja na Fakultetu elektrotehničke i računarstva u Zagrebu održava se 13. izdanje Job Faira – najvećeg sajma poslova u Hrvatskoj.

Kroz dva dana, poslodavci iz ICT sektora, među njima i KING ICT, posjetitelje će informirati o trenutnoj i budućoj ponudi poslova i praksi na tržištu rada. Organizirat će se radionice, a po završetku prvog dana sajma održat će se i Loosen Up Party u KSET-u.

U sklopu Job Faira, KING ICT će predstaviti predstaviti aktualne projekte poput KING Sentinel rješenja, a posjetitelji će imati priliku saznati više o ljetnim praksama i KING Akademiji koja kreće ovo ljeto.

Što je KING Akademija?

Riječ je o programu ljetne prakse za sve studente hrvatskih sveučilišta i veleučilišta. Akademija je prilika za polaznike da pokažu svoje znanje i vještine na konkretnim projektima. Svim polaznicima Akademije omogućit ćemo besplatnu edukaciju i plaćenu praksu.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 22. lipnja na web stranici KING Akademije. Akademija započinje s edukacijom od 2. do 9. srpnja od strane iskusnih stručnjaka, dok praksa počinje 16. srpnja i traje do 31.8. Nakon završetka prakse cilj nam je talentima koji su bili dijelom Akademije pružiti mogućnost stalnog zaposlenja ili stipendiranja.

Više informacija o KING Akademiji možete saznati ovdje ili na Job Fairu od 9 do 16 sati 23. i 24. svibnja na FER-u .

Kako je biti dijelom Kingovog teama, saznajte više u videu: