Novosti

KING ICT kao zlatni sponzor konferencije predstavlja koncept moderne i digitalne učionice

'Moderna učionica po mjeri učenika' na CUC 2018


U Šibeniku se od 21. do 23. listopada pod nazivom „Mreža ideja“ održava CARNETOVA 20. korisnička konferencija

Ove godine glavne teme su „Kompetencije za novo doba““, „Učimo li za život?“, „Inovacije“, „Istraživanja u obrazovanju“ i „Ususret digitalnom društvu“. Teme će biti obrađene kroz više od 180 radova prezentiranih kroz različite formate kao što su stručni i znanstveni radovi, interaktivna izlaganja, radionice i ogledni satovi te kroz posebna događanja poput teachmeeta, speed datea, strateškog foruma, okruglih stolova i tri gostujuća predavanja.

Na konferenciji sudjeluje gotovo 1100 CARNET-ovih korisnika i suradnika, uključujući nastavnike u osnovnim i srednjim školama, CARNET sistem inženjere i koordinatore, članove znanstveno-istraživačke zajednice te informatičke stručnjake i gospodarstvenike iz područja informacijsko-komunikacijske tehnologije.

KING ICT kao zlatni sponzor konferencije predstavlja koncept moderne i digitalne učionice 'Moderna učionica po mjeri učenika'.

Posjetitelji konferencije će imati priliku vidjeti i naučiti kako nastava uz pomoć modernih rješenja i tehnologija može biti jednostavnija i ugodnija za profesore i učenike. Sustav za upravljanje nastavom profesorima omogućuje praćenje učenika i njihove razine razumijevanja gradiva, dok učenicima pruža novi, zanimljiviji i interaktivniji način učenja i priprema ih za nove tehnologije koje su sastavi dio zanimanja budućnosti.