Novosti

Na CSCM kongresu predstavljamo naša rješenja


U Cavtatu se od 2. do 6 rujna održava međunarodni kongres CSCM – World Congress on Applied Science and Consequence Management čiji je sponzor i KING ICT. Riječ je o događanju koji okuplja 2000 znanstvenika i stručnjaka na području medicine, toksikologije, fizike i biotehnologije iz preko 50 zemalja. 

Glavni cilj je razmjena iskustva i znanja posebno u kontekstu zaštite od brojnih ugroza. KING ICT je u sklopu svog izložbenog prostora sudionicima predstavio rješenja koja su u potpunosti razvijena od strane KING-ovih stručnjaka:

  • SFERA Alert, informacijsko-komunikacijski sustav za podršku operaterima u upravljanju hitnim situacijama koje zahtijevaju brzu reakciju i rješavanje. Sustav je modularan s lepezom funkcija, između ostalih i zaprimanje i dijeljenje informacija te obavještavanje i usmjeravanje nadležnih službi i odgovornih osoba.
  • KING Geo Data Management, rješenje koje se koristi za upravljanje prostornim podatcima i kartografskim prikazima putem web i desktop alata. Omogućuje prezentaciju, analizu i razmjenu podataka putem WEB GIS preglednika i standardnih prostornih OGC WEB servisa te integraciju s različitim poslovnim informacijskim sustavima. Riječ je o ključnom alat za podršku u odlučivanju u svim situacijama gdje je lokacija važna.

Više o događanju pronađite na službenim stranicama