Novosti

Novi član tima KING ICT-a


Od 1. studenog KING ICT-u se na poziciji Direktora softverskih isporuka pridružio Roko Roić. G. Roić je renomiran stručnjak u IT sektoru s više od 15 godina iskustva u razvoju IT sustava. Ovom akvizicijom KING ICT je potvrdio svoju poziciju tvrtke koja je, zahvaljujući vrhunskom kadru, sposobna suočiti se s najkompleksnijim projektima.

KING ICT je ojačao svoje redove novim članom – od 1.studenog tvrtki se na poziciji Direktora softverskih projekata pridružio Roko Roić.

Roko Roić je radio na odgovornim pozicijama u velikim hrvatskim IT integratorima, a kroz karijeru bavio se razvojem softvera, upravljanjem projektima, širenjem poslovanja i odnosima s globalnim i lokalnim principalima. Njegovo iskustvo u isporukama kompleksnih IT sustava proteže se na razne industrijske sektore – telekomunikacije, mediji, financijske institucije, javni sektor itd. Član je upravnog odbora Agile Croatia, predavač na stručnim konferencijama i autor je radova iz područja razvoja softvera.

Dolaskom g. Roića, KING ICT je potvrdio svoju poziciju respektabilne tvrtke koja okuplja vrhunske stručnjake i koja je, zahvaljujući svom kadru, sposobna rješavati najkompleksnije zahtjeve korisnika.