Novosti

Okupljanje PMI Udruge u KING ICT-u


Prošlog četvrtka, 16.5.2019., održalo se još jedno mjesečno okupljanje PMI Udruge za upravljanje projektima Hrvatska. Mjesečna okupljanja organiziraju se kako bi članovi Udruge razmjenili iskustva, a domaćin je ovoga puta bio KING ICT. Okupilo se više od 90 članova Udruge iz HT-a, Ericssona, ZABE, A1 i brojnih drugih tvrtki.

Voditeljica ogranka Zagreb Vesna Hitrec otvorila je druženje pozdravnim govorom u ime PMI Udruge Hrvatska, a pozdravni govor u ime domaćina održao je predsjednik Uprave KING ICT-a Plamenko Barišić.

Predavački dio otvorili su Kingovci Mario Brdarić i Mario Palac. Pod nazivom '2Marios’ Challenge - Project Recovery and the Way Ahead' govorili su o oporavku projekta kao jednom kompleksnom i vrlo dobro isplaniranom izazovu.

Sanja Georgina Stropnik govorila je o upravljanju projektima kao ključnoj kompetenciji svakog poduzetnika te o tome da je svaki poduzetnički pothvat u stvari projekt. Uz nju, gost predavač bila je i Vesna Mesar koja je predstavila Robotic Process Automation (RPA) tehnologiju za automatizaciju poslovnih procesa.