Novosti

Otvorene prijave za radionicu Michaela Boltona u Zagrebu


U sklopu Changea i u suradnji s Testivalom, premijerno u Hrvatsku dovodimo Michaela Boltona, uvaženog svjetskog stručnjaka na području testiranja softvera! Bolton će svoju trodnevnu radionicu održati od 22. do 24. listopada u Zagrebu za maksimalno 30 polaznika. Ovo je prilika koja se ne propušta, zato je iskoristite i prijavite se ovdje.

O Michaelu Boltonu:

Michael Bolton je karijeru je započeo kao program manager u Quadratecu i Nortonu. Quadratec je poznavateljima računala poznat po QEMM memory manageru i u to doba je bio praktički najprodvanjih softverski proizvod na svijetu i podizao se prilikom boota doslovno svakog PC računala. Posljednjih 20 godina bavi se konzaltingom u testiranju gdje je radio sa nizom poznatih tvrtki. Koautor je u knjigama Agile Testing i How To Reduce the Cost of Software Testing, te autor cijelog niza članaka o testiranju u Better Software Magazine i drugim stručnim publikacijama. Jedan je od najutjecajnih testera na svijetu.

Michael Bolton je uz Jamesa Bacha koautor metodologije Rapid Software Testing. U zadnjih dvadesetak godina, Michael je tečaj o Rapid Software Testing održao u preko 30 zemalja diljem svijeta na 5 kontinenata. Čest je gost na konferencijama i predavao je na svim većim testerskim konferencijama poput: STARWest, STAREast, EUROStar, expo:QA...

O tečaju Rapid Software Testing:

Rapid Software Testing je tečaj ali i način razmišljanja kao i set vještina u testiranju softvera. RST pomaže testerima da u svom poslu budu brži, učinkovitiji, odgovorniji i da smanje trošak cjelokupnog procesa

Kome je tečaj namijenjen?

  • Testerima softvera koji žele naučiti vještine i pristupe koji će im pomoći da budu bolji u testiranju te da nađu vremena i pažnje koju trebaju da bi bili učinkovitiji.
  • Test managerima koji pokušavaju odrediti ulogu testera u agilnim timovima kao i odnos testiranja i automatizacije.
  • Programerima, poslovnim analitičarima, projektnim managerima i stručnjacima za tehničku podršku koji žele produbiti svoja znanja o testiranju
  • Svima koji se u procesu razvoja i testiranja softvera susreću ili s nedostatkom pravila ili s previše strogim pravilima.

Što je za tečaj potrebno:

Tečaj se izvodi na računalima. Preporučeni operativni sustav je novija varijanta MS Windowsa. Organizator će u učionici gdje se izvodi tečaj opremiti s određenim brojem računala, no polaznicima se savjetuje da ponesu svoje laptope.