Novosti

U sklopu terenske nastave studenti Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina posjetili su KING ICT

Posjetili su nas studenti FOI-a


U sklopu terenske nastave, studenti Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina posjetili su KING ICT. I ovog puta su imali priliku vidjeti i saznati kako funkcioniraju različiti sektori naše kompanije. 

U sklopu turneje, Kingovci su studentima održali kratko predstavljanje kompanije i informirali ih o tehnologijama i metodama rada u KING ICT-u, upoznali su ih sa softverskim rješenjima, agilnim razvojem i Scrum metodom rada. Pobliže su im objasnili uloge svakog člana tima u sklopu projekta.

U sklopu posjeta organiziran je speed dating studenata i zaposlenika: „Posjet KING ICT-u bio je zanimljiviji od očekivanog. Ekipa koja nas je vodila u obilazak bila je zanimljiva i pružila nam dosta kvalitetnih informacija. Speed dating je super, a oni su dobri domaćini.' zaključili su studenti FOI-a.

Kao i obično, vrata KING ICT-a svima su otvorena. Bila je ovo još jedna izvrsna prilika informirati studente o najaktualnijim projektima i rješenjima na kojima KING ICT radi, kao i o mogućnostima zapošljavanja u KING ICT-u.