Novosti

Predstavili smo nova rješenja za podatkovne centre


U Sarajevu 28. rujna u Hotelu Bristol u organizaciji KING ICT-a i APC by Schneider Electric održana je prezentacija rješenja za podatkovne centre nove generacije na kojoj su posjetitelji imali priliku vidjeti i informirati o najnovijim trendovima u području izgradnje i razvoja podatkovnih centara. 

Uz predavanja KING ICT-a i APC by Schneider Electric, Esmin Berhamović i Admir Dulaš iz Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH kroz case study prezentaciju predstavili su nove tehnologije implementirane pri realizaciji Modularnog podatkovnog centra za VSTV i pokazali na koji način postići energetski učinkovito rješenje koje odgovara standardima zaštite podataka pravosudnog sustava kao i specifičnim zahtjevima naručitelja u kontekstu dostupnosti i brzine pružanja usluge.

Na prezentaciji su predstavljeni i drugi modularni podatkovni centri realizirani u BiH, poput podatkovnog centra za BBI banku u Sarajevu i Al Jazeeru Balkans kao pokazatelj sinergije softvera, hardvera i clouda, ali i partnerstva KING ICT-a i APC by Schneider Electric. Više o događanju pogledajte na fotografijama.