Novosti

Radionica 'Moderna učionica po mjeri učenika' na CUC 2017


Pod nazivom 'Povezani znanjem (...25 godina)' od 8. do 10. studenog u Dubrovniku održava se 19. CARNetova korisnička konferencija – CUC 2017. 

Glavna tema ovogodišnje CUC konferencije je učenje usmjereno na učenike s naglaskom na tehnološki razvoj koji pridonosi boljitku našeg školstva. Koliko tehnologija mijenja život učenika, koliko je internet, čiji 25. rođendan Hrvatska slavi ove godine, utjecao na kvalitetu učenja? Na ovo, ali i brojna druga pitanja pokušat će odgovoriti predavači, učitelji, ravnatelji i drugi sudionici konferenciji. 

Ove godine KING ICT kao zlatni sponzor konferencije predstavlja koncept moderne i digitalne učionice u sklopu radionice 'Moderna učionica po mjeri učenika'. 

Polaznici radionice imat će priliku vidjeti i naučiti kako nastava uz pomoć modernih rješenja i tehnologija može biti jednostavnija i ugodnija za profesore i učenike. Sustav za upravljanje nastavom profesorima omogućuje praćenje učenika i njihove razine razumijevanja gradiva, dok učenicima pruža novi, zanimljiviji i interaktivniji način učenja i priprema ih za nove tehnologije koje su sastavi dio zanimanja budućnosti. 

Modernu učionicu će predstaviti Snježana Fištrović, profesorica njemačkog jezika i književnosti u Gimnaziji Karlovac i trenutno provodi edukacije u sklopu CARNet-ovog projekta e-Škole. 

Radionica će se održati u srijedu 8. studenog od 9:30 do 11:00 i u četvrtak 9. studenog od 14:30 do 16:00 u prostorima Hotela Lacroma. Više informacija pronađite na službenim stranicama CUC-a.