Novosti

Sudjelovali smo na 5. Javanturi


U subotu u Zagrebu održalo se peto izdanje Javanture – Konferencija Java zajednice u Hrvatskoj u organizaciji Hrvatske Udruge Java Korisnika (HUJAK). Ovo je već jedanaesta Java konferencija u Hrvatskoj, nakon četiri Javanture i šest JavaCro konferencija, što potvrđuje veliki interes developerskog puka za trenutno najpopularniji programski jezik na svijetu. Uz to, tu su bili brojni okrugli stolovi, radionice i druženja koja postaju sve veća i veća zahvaljujući Javaljupcima. 

Upravo je takva bila peta po redu Javantura, koja se održala u Hotelu Panorama u Zagrebu. Za radionice i predavanja tražilo se mjesto više, a posebno smo ponosni što su među predavačima bili i kolege Aleksander Radovan koji je ujedno sudjelovao na otvaranju konferenciju, te Matija Dujmović i Danijel Mitar. 

Kao platinasti sponzor konferencije imali smo priliku i predstaviti se kolegama programerima koje smo pobliže upoznali s projektima na kojima KING ICT radi. Nekad se pitamo je li sve ovo san ili java, ali sa sigurnošću možemo reći da je prošla subota bila prava Java.