Novosti

Sudjelujemo na JavaCro 2018


Kao i prošlih godina, na ovogodišnjem izdanju najveće Java konferencije u Hrvatskoj - JavaCro od 7. do 9. svibnja na Crvenom otoku u Rovinju, sudjeluju i naši kolege Danijel Mitar, Antun Štarbarković, Matija Dujmović i Aleksander Radovan.

Danijel Mitar i Antun Štabarković održat će zajedničko predavanje na temu 'AWS – Što vam korisno nudi?' Naši certificirani AWS stručnjaci publici će prenijeti iskustva oko polaganja AWS Certified Solutions Architect certifikata te će prezentirati što sve AWS nudi. Predavanje u trajanju od 30 minuta moći ćete poslušati 9. svibnja u Dvorani B s početkom u 15:55.

Danijela ćete moći poslušati 8. svibnja u Dvorani A s početkom u 15 sati na temu 'Gradle & Nebula – poboljšajte svoj release proces' kada će s autorom Mihaelom Sedmakom detaljnije govoriti o procesu izdavanja novih verzija softvera. Istoimeni dvojac održat će još jedno predavanje 8. svibnja u Dvorani B s početkom u 15:40 na temu 'Kick-start your development productivity with Jhipster'.

Dva predavanja održat će naš Aleksander Radovan, točnije s Brankom Mihaljevićem. Prvo predavanje naziva 'The (Smart) World of Java – Revisited' na rasporedu je u utorak 8. svibnja u Dvorani A s početkom u 9:55. a 'Java i umjetna inteligencija – alati i bibliotete' u istoj dvorani u 15:40.

Konačno, u srijedu 9. svibnja u 11:20 u Dvorani A, kolega Matija Dujmović održat će predavanje na temu 'Should the REST of us move to GraphQL?' Sva predavanja održavaju se na Crvenom otoku u Rovinju u Island Hotelu Istra.

Više informacija pronađite na službenim stranicama konferencije