Novosti

Izvrsni rezultati KING-ovaca na ovogodišnjem Good Game natjecanju

Timski duh KING ICT-a na Good Game natjecanju


Ovogodišnji B2B turnir Good game nadmašio je sva očekivanja. Osim što je bio veći i bolji s velikim brojem manjih i većih turnira, Good Game nosi i humanitarni predznak. Brojne kompanije s hrvatske tehnološke scene sudjelovale su u turniru. Među njima bili smo i mi, a postigli smo zapažene rezultate. 

Na dvodnevnom turniru sudjelovao je 21 tim. KING-ovci su bili u kategoriji F zajedno s Bellabeatom i Divertom, a natjecali su se u Counter Strike: GO, Overwatchu i Rocket Leagueu koji su se odvijali u dva manja turnira. 

Izvrsna zabava, stalna akcija i nevjerojatna napetost mogli su se osjetiti za vrijeme KING-ovih Good Game mečeva. Naša ekipa pokazala je što znači imati timski duh i to najbolje pokazuju rezultati. Prvi dan natjecanja Daniel Dogan i Tomislav Sablić osvojili su drugo mjesto u Rocket Leagueu, a drugi dan palo je i prvo mjesto kada se Danielu pridružio Ante Rendulić. 

KING-ovci su napravili i dva rekorda: jedan na jednostavnoj igri na Microbitu, a drugi u VR igri gdje su Dario Miočić i Zvonimir Korajlija uništili najveći broj letećih kugli. 

U glavnom turniru, tim je pokazao nevjerojatnu hrabrost i borili su se do samoga kraja. U svojoj grupi F završili su drugi, a u KO fazi pobijedili su VIP. Ipak, naši Good Gameri nisu prošli dalje, ali ostvareni rezultati su i više nego dobri. Na sljedećem Good Gameu bit ćemo brži, veći i jači i tako sigurno osvojiti i glavni turnir. 

U konačnosti, najvažniji je humanitarni karakter ovog natjecanja u čemu KING ICT uvijek rado sudjeluje. Naime, prikupljena sredstva ovogodišnjeg Good Gamea idu Croatian Makersima, projektu udruge Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih.