Novosti

Vidimo se na na Job Fairu


KING ICT ponovno sudjeluje na najvećem studentskom sajmu poslova, Job Fairu! U uhodanom dvodnevnom ritmu, kroz FER proći će više od 3500 studenata kojima je cilj upoznati se potencijalnim poslodavcima i s mogućnostima zapošljavanja i razvojem karijere u Hrvatskoj i inozemstvu.

Uz 100 vrhunskih ICT tvrtki, sudjelovat će i KING ICT koji će se ove godine predstaviti u malo drugačijem izdanju. Ove godine na Lokaciji D01, studente očekuje 16 Kingovaca iz područja .NET-a, Jave, poslovne analize, testiranja, HR-a te odjela Marketinga i komunikacija.

Uz druženje, na prvi dan Job Faira BI/DB konzultant, Vesna Opačak, održat će i radionicu na temu Power BI. Polaznici radionice upoznat će se s radom Power BI usluge te mogućnostima koje nudi. Svi zainteresirani predavanje mogu poslušati u Bijeloj vijećnici s početkom u 11 sati.

Za sve one koji imaju bilo kakva pitanja o KING ICT-u i žele saznati sve o karijeri kod nas, Job Fair je odlična prilika za to. Pridružite nam se 15. i 16. svibnja na FER-u i upoznajte KING ICT i programe za studente!