Cisco i KING ICT: odlična atmosfera uz temu hibridnog rada i sigurnosti

U četvrtak, 2.6.2022. Cisco i KING ICT održali su event na kojem se, uz dobru i opuštenu atmosferu, moglo naučiti puno toga o hibridnom radu i modernim tehnologijama koje ga omogućuju, ali i oblikuju.

Kada govorimo o udaljenom radu, poseban naglasak stavlja se na sigurnost razmjene podataka, što kod nekih organizacija znači potpunu promjenu sigurnosne arhitekture. No, uz pravu tehnologiju, sve je moguće. Moderne tehnologije tako su omogućile povezanost i nesmetani nastavak rada, zadržavajući pritom visoku produktivnost zaposlenika.

Okupljeni su na događaju imali prilike poslušati predavanja stručnjaka iz tvrtki Cisco i KING ICT koji su pojasnili kako uz povezanost i sigurnost ostvariti produktivan rad od kuće, ali i otkrili kako riješiti izazove hibridnog radnog mjesta koristeći kolaboracijske tehnologije.

Događaj se održao uživo pa su korisnici i tijekom vremena rezerviranog za neformalno druženje mogli pitati sve što ih zanima o security proizvodima i alatima. Vedran Franjić, Technical Presales Systems Engineer u tvrtki Cisco, poručio je kako ga veseli što se održao događaj koji otvara neka od ključnih pitanja današnjice, kao što je sigurnost korisnika prilikom rada od kuće.

„Nadam se da su predavanja bila vrlo korisna i zanimljiva. Nakon dvije godine pandemije, imamo konkretna i kvalitetna rješenja koja su doskočila najvećim sigurnosnim problemima koja nosi rad s udaljene lokacije. Veseli me što smo ih uspjeli približiti korisnicima.“, zaključio je Franjo Rebac, Voditelj odjela za mrežu i mrežnu sigurnost u KING ICT-u.

„Drago mi je da smo se okupili u ovolikom broju na ovako predivnom mjestu, zahvalio bih kolegama iz KING ICT-a na organizaciji. Svjesni smo da se svijet oko nas promijenio i da, želimo li privući najbolje telante, moramo biti fleksibilni, što otvara brojna sigurnosna pitanja na koja smo danas dobili brojne odgovore.“, dodao je Vedran Hafner, Systems Engineer u tvrtki Cisco.

Više o spomenutim rješenjima možete pročitati ovdje.