Dell Technologies i KING ICT na Sljemenu o budućnosti cyber sigurnosti

Kako se oporaviti od cyber napada i povećati sigurnost? Kako smanjiti trošak infrastrukture, a ujedno ubrzati backup proces? Odgovore na ova i brojna druga pitanja čuli smo u utorak na Sljemenu, gdje se održao događaj u organizaciji Dell Technologiesa i partnera KING ICT-a.
Predavači, redom iz Dell Technologiesa, u ugodnom su se ambijentu dotakli najvažnijih sigurnosnih pitanja današnjice. Okupljenima je predstavljen novi način backupa virtualnih poslužitelja, razvijen u suradnji Dell Technologiesa i VMwarea, a naučiti se moglo o novitetima portfelja u klijentskom programu i Powerprotect Data Manager Transparent snapshotsu.

„Sretni smo što smo, uz pomoć KING ICT-a, dugogodišnjeg partnera Dell Technologiesa, organizirali ovakav događaj – s pravim omjerom formalnog sadržaja i druženja. Nakon svih ograničenja uzrokovanih pandemijom, korisnici su se rado odazvali pozivu da u prirodi saznaju sve novosti i aktualnosti iz Dell portfelja. U pozitivnoj i opuštenoj atmosferi izmijenjeno je puno znanja, što je i bio cilj događaja.”, poručio je Ranko Zec iz Dell Technologiesa RH.

Znanja nikad dosta, a vrijeme leti u dobrom društvu, zato su okupljeni nakon formalnog dijela događaja još neko vrijeme izmjenjivali znanja i iskustva, a gdje bolje nego na čistom zraku zagrebačkog Sljemena.

DUGOGODIŠNJE PARTNERSTVO
Podsjećamo, KING ICT je dugogodišnji partner Dell Technologiesa. Prošle je godine KING ICT osvojio prestižne nagrade na ceremoniji Dell Partner Awards, kojima Dell Technologies nagrađuje partnere i distributere za izvanredna postignuća. Radi se o nagradama Partner of the Year in Croatia i Partner of the Year in Adriatic Region. Osim toga, Dell Technologies KING ICT-u je uručio i nagradu Channel Services Delivery Excellence, kojom je potvrđena izvrsnost servisne usluge koju KING ICT pruža svojim korisnicima.