Maja Golubić na IIBA-inoj konferenciji

IIBA, Međunarodni institut za poslovnu analizu, održat će još jednu konferenciju s ciljem dijeljenjem znanja i iskustva poslovnih analitičara te pomaganja poslovnim analitičarima da dodatno razviju svoje vještine.

Na Balkan Business Analysis Conference, koji će se održati 6.11.2020., predavanje će održati i naša viša poslovna analitičarka, Maja Golubić i to na temu PM, BA AND PO – CAN THEY CO-EXIST IN AGILE?

Iako je Agile već godinama u trendu, brojne tvrtke još uvijek nisu uspjele transformirati svoje poslovanje u tom smjeru. Dio problema leži u činjenici da se radi o metodologiji koja je uvela neke nove timske uloge, dok je neke od tradicionalnih timskih uloga potpuno izostavila.

Ako biste usvojili Agile „by the book“, tada ne biste trebali imati voditelja projekta ili poslovnog analitičara, ali biste trebali imati vlasnika proizvoda. No što ako zadržimo voditelja projekta ili poslovnog analitičara, a usvojimo i vlasnika proizvoda? Možemo li zadržati sve tri uloge i dalje biti agilni? Naša Maja odgovorit će na ta i brojna druga pitanja, zato se uključite u konferenciju koja će se ove godine održati online.