KING ICT na konferenciji „Kvaliteta 360“

U četvrtak, 17. lipnja, KING ICT će sudjelovati na Međunarodnoj konferenciji o kvaliteti u poslovanju „Kvaliteta360“.

Konferencija će okupiti predstavnike čak 300 tvrtki i poduzetnika iz Hrvatske i inozemstva koji će u podijeliti svoja znanja i najbolje prakse upravljanja kvalitetom u poslovanju.

Cilj konferencije je razmjena iskustava i podizanje svijesti o važnosti upravljanja kvalitetom sa svrhom boljeg pozicioniranja proizvoda i usluga na domaćem i globalnom tržištu Europske Unije i svijeta.

Kroz 20 praktičnih predavanja, sudionicima će se obratiti renomirani hrvatski i inozemni poduzetnici i predstavnici tvrtki iz različitih sektora gospodarstva.

Naš Dragutin Vuković održat će zanimljivo predavanje o GDPR-u i VUCA svijetu (VUCA, Vulnerability, Uncertainty, Complexity, and Ambiguity). Dragutin će razmotriti međusobni odnos i utjecaje tri aspekta – VUCA svijeta, tehnologije i regulative u pokušaju prosuđivanja njihovog kombiniranog utjecaja na kvalitetu zaštite osobnih informacija korisnika, posljedično i na kvalitetu njihovog života i rizike kojima su izloženi u takvom okruženju. Na kraju će dati ideje za moguće smjerove razvoja s ciljem poboljšanja kvalitete proizvoda informacijskih tehnologija, u smislu poboljšanja zaštite osobnih informacija i identiteta njihovih korisnika.

KING ICT predstavit će i Silvana Tomić Rotim s temom “Kvaliteta prema NATO standardima”.