KING ICT na prestižnom summitu o cyber sigurnosti u Las Vegasu

U Las Vegasu će se od 1. do 3. listopada održavati trodnevni summit o cyber sigurnosti, MPOWER Cybersecurity Summit. Na dvanaestom izdanju ove prestižne konferencije okupit će se stručnjaci iz raznih zemalja koji će podijeliti znanje i iskustvo o zaštiti svojeg poslavanja i podataka te naučiti sve o najnovijim i najinovativnijim načinima suzbijanja naprednih cyber napada.

KING ICT se proteklih godina kroz niz uspješni projekata u raznim industrijama dokazao kao jedan od vodećih isporučitelja rješenja i usluga iz domene cyber sigurnosti u Hrvatskoj i regiji. Poseban fokus usmjeren je na kontinuirano održavanje visoke razine kompetencija u domeni sprečavanja curenja podataka (DLP) po čemu su KING-ovi stručnjaci prepoznati i u stručnim međunarodnim krugovima.

U radu koristimo najsuvremenije tehnologije proizvođača McAfee koji je prepoznao naše kolege i odabrao ih da svoje znanje i iskustvo sa stvarnih projekata podijele drugim kolegama i korisnicima iz cijelog svijeta. Tako će naši sigurnosni stručnjaci Nino Talian i Filip Kiseljak na MPOWER konferenciji održati predavanje na temu: “Technical Deep Dive: „How to catch a spy in your network?“. Kroz najbolje prakse i specifične studije slučaja, ovo će predavanje pokazati puni potencijal i ključne diferencijatore portfelja McAfee sigurnosnih rješenja te objasniti kako se spomenute tehnologije koriste za lov na špijune ili bilo kakve pokušaje curenja podataka.