KING ICT na svjetskoj sceni cyber sigurnosti

U Las Vegasu je početkom listopada održan prestižan summit o cyber sigurnosti, MPOWER Cybersecurity Summit, na kojem su naši kolege i sigurnosni stručnjaci Nino Talian i Filip Kiseljak održali predavanje ispred pune dvorane.

Organizator je bio McAfee, jedna od vodećih tvrtki u području cyber securityja, za koju je KING ICT nositelj vodećih specijalizacija u DLP i SIEM segmentima. Kingovci su odabrani na temelju dokazanog iskustva stečenog na prethodnim projektima i stručnog doprinosa zajednici.

Njihovo predavanje “Technical Deep Dive: „How to catch a spy in your network?“, izazvalo je značajan interes i privuklo velik broj korisnika, profesionalaca i novinara, a svi su oni iz prve ruke mogli čuti i vidjeti konkretnu razradu područja zaštite podataka, prijedloge rješenje, savjete iz iskustva sa stvarnih projekata te konačno i demonstraciju rada McAfee DLP rješenja u lovu na špijune u organizaciji.

Konferencija MPOWER Cybersecurity Summit obradila je suvremene trendove cyber sigurnosti u svijetu, ukazala na najnovije tipove prijetnji te ponudila rješenja za obranu od istih i umanjivanje sigurnosnih rizika. Konferenciju su uveličali i posebni gosti kao što su Madeleine K. Albright i general Colin L. Powell, oboje bivši državni tajnici SAD-a.

Više o konferenciji i održanim predavanjima možete pronaći OVDJE.