KING ICT predstavio svoju prvu SAP Cloud Platform aplikaciju

KING ICT je 30. travnja predstavio cjelovitu inačicu svoje prve SAP Cloud Platform aplikacije pod imenom Utility Worker.

Aplikacija je namijenjena terenskim djelatnicima komunalnih poduzeća, koji u realnom vremenu prije uključenja ili isključenja neke usluge, trebaju provjeriti status radnog naloga. Aplikacija je prvotno zamišljena kao pomoć djelatnicima koji provode iskopčanja električne energije korisnika. Međutim, najnoviji događaji pokazuju koliko Utility Worker, uz prilagodbe, može biti koristan i u drugim situacijama kao što je utvrđivanje uvjeta za uključenje plina nakon potresa ili provjera je li korisnik kojeg djelatnik posjećuje u samoizolaciji.

Aplikacija je realizirana uz mentorstvo SAP-ovih stručnjaka i kroz program SCP Development Accelerator u koji se KING ICT uključio 2019. godine zahvaljujući sudjelovanju u SAP Cloud Focus Partner programu.

Više o aplikaciji ili komercijalnim uvjetima možete saznati na adresi sapapp@king-ict.hr te s predavanja koju su naši razvojni inženjeri održali na Change konferenciji još tijekom rada na aplikaciji.