fbpx

King @ Cyber Security Days Adriatic / by CheckPoint

Opatija je ovih dana bila središte događanja kada se radi o pitanjima kibernetičke sigurnosti. Naime, od 7. do 9. rujna održavali su se Cyber Security Days u organizaciji Check Pointa. Jedan je to od vodećih događaja u sferi cyber sigurnosti, a okuplja vrsne stručnjake iz industrije. I ove godine govorilo se o najnovijim trendovima o inovacijama, najboljim primjerima iz prakse i slučajevima klijenata.

Predavanje su održali i Elvis Čaušević i Antun Nemanić – stručnjaci za mrežnu sigurnost u KING ICT-u.

Tema predavanja bila je: Checkpoint Infinity NDR. Alat za otkrivanje i reakciju prema anomalijama u računalnim mrežama s brzom integracija i jednostavnim sučeljem.

PARTNERSTVO KINGA I CHECK POINTA
Tvrtka Check Point, koja se već preko dvadeset godina nalazi u samom vrhu popisa svjetskih proizvođača sigurnosnih tehnologija, prepoznala je KING ICT kao partnera fokusiranog na sigurnosne izazove današnjice.

Tako je, na temelju kontinuiranog razvoja poslovanja i uspješnih rezultata te ulaganja u interne resurse, KING ICT od siječnja 2019. godine službeno ušao u klub Check Point 4 Stars partnera. Check Point 4 Stars partnerski status omogućuje svojim partnerima pristup resursima potrebnim za pružanje najviše razine usluge svojim korisnicima.

KING ICT-u je stoga omogućena najnovija ponuda Check Point sigurnosnih rješenja, njihova implementacija u kompleksnim okruženjima i pružanje najviše razine usluge klijentima.