Održan SAP NOW 2019

Poslovno-tehnološka konferencija SAP NOW Zagreb pod sloganom „Becoming an Intelligent Enterprise” održana je 6. lipnja u Plaza Event Centru.

Na konferenciji se okupilo preko 500 domaćih i stranih stručnjaka koji su imali priliku saznati sve o inovativnim projektima implementiranih korištenjem SAP tehnologija. Sudionici konferencije mogli su se upoznati sa zanimljivim studijama slučajeva, primjerice kako SAP-ov softver funkcionira u sportu te sve o digitalizaciji turističkih usluga korištenjem SAP-ove blockchain tehnologije.

Glavni naglasak konferencije bio je na SAP-ovim CX rješenjima, odnsosno upravljanju korisničkim iskustivma prikupljanjem iskustvenih (xData) povrh dosadašnjih operativnih (oData) podataka.

KING ICT je kao jedan od sponzora konferencije imao priliku predstaviti Sustav za obračun i naplatu potrošnje elekrične energije. Radi se o industrijsko softverskom rješenju SAP IS-U koji omogućuje efikasni i jednostavni obračun naplate isporučene električne energije. Također, predstavili smo i SAP Retail sustav za Crodux, rješenje koje konsolidira podatke o korisnicima i prodaji na jednoj lokaciji u središnjem sustavu što tvrtki omogućuje bolje poslovne kontrole i integrirano poslovanje.