Ojačana suradnja s Veleučilištem Velika Gorica

KING ICT osnažit će suradnju s Veleučilištem Velika Gorica, što će se očitovati češćom razmjenom znanja i iskustava putem sudjelovanja Kingovih stručnjaka u aktivnostima Veleučilišta. Kingovke i Kingovci održavat će predavanja i sudjelovati u Gospodarskom savjetu, a studenti velikogoričkog sveučilišta dobivat će informacije o mogućnosti sudjelovanja u aktivnostima u organizaciji Kinga poput KING ICT Akademije, brojnih konferencija, webinara itd.

Također, King će sudjelovati u recenziji studijskih programa Veleučilišta koji se odnose na studij Održavanje računalnih sustava i Informacijski sustavi.

Veseli nas što ćemo sudjelovati u planiranju programa koji će se nuditi tamošnjim studentima, s naglaskom na one informatičkog smjera te u području cjeloživotnog obrazovanja.

KING ICT pokazuje kontinuirani angažman u suradnji sa studentskom zajednicom i brojnim sveučilištima i veleučilištima u Zagrebu i šire, a zahvaljujući aktivnostima unutar naše tvrtke, brojni studenti prve korake u karijeri naprave upravu u Kingu.

Veseli nas što će i Veleučilište Velika Gorica dodatno ojačati postojeću suradnju s Kingom.