Počela KING ljetna Akademija

Iako je akademska godina gotova naši polaznici ljetne KING Akademije vrijedno rade s Kingovim stručnjacima koji će ih u narednih mjesec dana provesti kroz program besplatne edukacije i prakse.

Edukacija traje od 1.7. do 12.7. te će studenti u tom periodu proći kroz radionice i predavanja vezana uz Scrum i Agile metodologiju. Saznat će sve o poslovnoj analizi, bazi podataka, kao i o razvoju aplikacija i testiranju.

Kada studenti završe s programom edukacije slijedi testiranje nakon kojeg će šestero najboljih studenata početi s praksom. Najbolji studenti dobit će priliku raditi na internom projektu, a tema ovogodišnjeg projekta biti će aplikacija za interno usklađivanje i planiranje resursa po projektima.

Kao i za svaku Akademiju, tražili smo Java i .NET developera, poslovnog analitičara, testera i administratora baze podataka. Odabrani studenti su Marko Minđek, Hrvoje Donđivić, Filip Bakarić, Sebastijan Pavunc, Josip Majača, Antonio Blažević, Tomislav Ljubić, Luka Gotovac, Filip Marenčić, Ivan Marinić, Nino Simon i Ivan Vuk.