Predstavljanje KING ICT-a na HDŽI konferenciji

U Zagrebu se 3. listopada održala konferencija pod nazivom „Željeznički projekti u Hrvatskoj“ s ciljem upoznavanja i povezivanja hrvatskih i austrijskih poduzeća čiji portfolio čine proizvodi, usluge i rješenja za željeznicu.

Teme u fokusu bile su predstavljanje željezničkih infrastrukturnih projekata i novih tehnologija te razmjena informacija i iskustava među tvrtkama.

Oliver Smolčić predstavio je KING ICT i projekte u željezničkoj industriji. Oliver je prisutne zaintrigirao prezentacijom „ICT platforms for future railway systems“, objasnivši ulogu KING ICT-a u informatizaciji i digitalizaciji željeznica. Naveo je neke od najbitnijih projekata koje je u posljednjih 15 godina, koliko surađuje s HŽ-om, KING ICT uspješno proveo. Jedan od njih svakako je uvođenje sustava online prodaje karata, koji je omogućio korisnicima nove kanale za rezervaciju i kupovinu karata.

Također, istaknuo je SAP ERP projekt za Društva Hrvatske željeznice koji je omogućio transparentnije i uspješnije upravljanje poslovnim procesima te Enterprise Asset Management.

Više o KING-ovim ICT rješenjima pročitajte na našim stranicama.